Jojo's Gastouderopvang     -    Minicrèche voor minimensjes

SPEELGOED / VEILIGHEID  

Bij Jojo's Gastouderopvang is veel speelgoed aanwezig, dat regelmatig wordt afgewisseld. Om het kiezen niet te moeilijk te maken, wordt het gedoseerd aangeboden. Verder wordt er gekeken naar de behoeften, en de ontwikkeling van een kind.

Voor de allerkleinsten is er oa:Grimms en Grapat houten speelgoed, Sensorisch speelgoed en materialen, muziekmobiel, boxtrapeze, boxspeelkleed, allerlei boxspeelgoed, Fisher Price, blokken, Duplo, Playschool, Little people,  stoffen boekjes, puzzels, en nog veel meer.

 

Voor de peuters is er oa: Grimms en Grapat houten speelgoed, houten boerderij, sensorisch speelgoed en materialen, autogarage, Little People, Duplo, elektrische Duplotrein, Playmobil ( piratenboten, ark van Noah, boerderij, auto's enz), rivierstenen,  puzzels, spellen, teken,-klei,-verf,- en knutslmateriaal, gekleurd rijst,  serviesjes, babybornpoppen, poppenbuggy en nog veel meer.

Er zijn leuke kinder cd's en dvd's. Er zijn veel boeken die de kinderen zelf mogen pakken, en er zijn heel veel mooie prenten en voorleesboeken, waaruit veel wordt voorgelezen.

  

 

 Naast de risico-inventarisatie die jaarlijks door SKSG wordt uitgevoerd,  controleert ook de GGD de opvanglocatie. Het inspectierapport van de GGD is ter inzage. Er wordt oa gekeken naar de brandveiligheid. Bij Jojo's Gastouderopvang bevinden zich elecktronische rookmelders die met elkaar in verbinding staan, een blusdeken en een brandblusser. Verder volg ik elk jaar een herhalingscursus EHBO gericht op kinderen.

 Jojo's Gastouderopvang voldoet aan alle door de overheid gestelde veiligheids,- en opleidingseisen.