/* PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> */ /**/ Jojo's Gastouderopvang - Belangrijk /* */

Jojo's Gastouderopvang     -    Minicrèche voor minimensjes

BELANGRIJK OM TE WETEN


Door een contract af te sluiten bij Jojo's Gastouderopvang bent u verzekerd van opvang, op de dagen/uren dat u het nodig hebt.
 

 

Het kleinste contract bij Jojo's Gastouderopvang is 8 opvanguren per week, neemt u ze niet af ze zullen wel berekend worden.

Bij flexibele opvang is het belangrijk dat u aan het eind van de maand op het aantal uren uit komt, wat minimaal overeenkomt met de contracturen.

In principe gelden de afgesproken opvangtijden. Bij eerder brengen en/of later ophalen wordt de extra tijd in rekening gebracht.

Als uw kind ziek is of om welke reden dan ook niet komt, zullen de contracturen gewoon doorberekend worden. 

In de zomervakantie is Jojo's Gastouderopvang gedurende 4 weken gesloten. In januari wordt bekend gemaakt welke weken dat zijn. Ook tijdens de (meeste ) officiele nationale/christelijke feestdagen is Jojo's Gastouderopvang gesloten, en die dagen worden ook in januari bekend gemaakt. Uiteraard zal er gedurende mijn vakantie, en de vastgestelde nationale/christelijke  feestdagen nooit iets bij de ouders in rekening gebracht worden door Jojo's Gastouderopvang. Dit geldt ook indien Jojo's Gastouderopvang u geen opvang kan bieden in geval van ziekte, of om welke reden dan ook.

Voor het beeindigen van de opvang geldt een opzegtermijn van een maand.